Hopp til hovedinnholdet

Er det lov å kjefte ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Pappa pleide å kjefte mye på meg. Orker ikke å forklare men jeg hadde det vertfall veldig vanskelig pga. han. Jeg sluttet å være glad. På et punkt ble det så verst at jeg prøvde å ta livet mitt. Hadde ikke noe energi og følte ingen ting. Skulket skolen mye fordi jeg ikke orket å dra. Men det er ikke sånn nå. Jeg har mye energi litt for masse kanskje og jeg vil ikke dø. Jeg lurer bare på om det er lov å kjefte så mye på barn? Er det noen lover om det? Er det noe alvorlig? Jeg vet at å prøve å ta livet sitt er alvorlig men det med å kjefte så mye. Han blir så fort sint. Eller han pleide det. Han kjefter ikke like mye nå lenger. Så er det egentlig vits å si ifra? Jeg kommer bare til å lage et stort rot ut av det så blir alle sinte på meg. Og jeg kommer til å gjøre feil. Som jeg alltid gjør. For hvis jeg ikke hadde gjort alt feil hadde ikke han blitt så sint hele tiden. Jeg er så dum. Unnskyld jeg bruker bare opp tiden deres. Men jeg må vite om det er noen lover om det.

SVAR

Besvart 09.09.2019 22:10:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle