Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få mamma til å ta medisiner? Hun nekter for å være syk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma hadde et opphold på et psykisk sykehjem hvor hun var i over 2 måneder. Hun fikk medisiner og virket frisk når hun kom hjem. Men nå vil hun ikke lenge gå på medisinene hun har fått, noe som gjør at hun har gått tilbake til sinnstadiet sitt hvor hun blir fort sint i situasjoner man ikke skjønner hvorfor hun reagerer slik. Hva kan jeg gjøre for å få henne til å begynne på medisinene igjen? Hun nekter for at hun er psykisk syk.

SVAR

Besvart 10.09.2019 10:36:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Det er aldri din skyld, eller ditt ansvar at moren eller faren din er psykisk syk. Du trenger ikke å takle det alene. Våg å be om hjelp.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle