Hopp til hovedinnholdet

Jeg krangler mye med mamma, vil flytte ut

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg bor alene med mamma. Men vi krangler, mye. det er slik at vi kan krangle om hver minste ting, alt fra poteter til livet mitt. men det kan bli skikkleig intenst en gang sendte hun meg til besteforeldrene mine i en hel uke. noe jeg ser på som uansvarlig i og med at de mishandlet henne hele livet hennes og sendte henne ut av landet da hun var tenåring. jeg er sikkelig lei av dette. Hun pleier å bruke skjeelsord mot meg , gjerne ting som "drittunge" fuck deg" og "jævla bortskjemte pyse" hun har gjentatte ganger sagt at jeg må flytte ut og at hun ikke tar noe som helst ansvar ovenfor meg. hun sier også alltid at ting er min feil og har ikke en eneste gang tatt ansvar for en krangel. og sier at det er jeg som er respektløs og lat og bortskjemt . og når JEG sier unnskyld så godtar hun det ikke. hun blir også sur når jeg gråter. helt siden jeg var liten har jeg alltid hatt lyst til å flytte ut og har flere ganger tenkt på å ta kontakt med barnevernet angående situasjonen. hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 23.09.2019 08:58:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle