Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa krangler. Passer ikke helt inn med venner heller.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er lei meg nesten vær dag og jeg griner vær dag jeg blir lei meg av mange ting som til slutt blir så mye sånn at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Og mamma og pappa har skulle skilles mange ganger men så har liksom mamma bare ombestemt seg de krangler liksom og så sier de at de skal skilles og så blir de venner i igjen så jeg vil nesten bare at de skal skilles. Og så syntes jeg pappa er litt skummel for han blir så sint og noen ganger er han bare helt dom og liksom straffer meg for ting som ikke var ille og mamma bare sier han skulle ikke ha gjort det og sier at hun skal snakke med han men så hører jeg aldri noe mer om det. jeg har prøvd og snakke med de om dette mange ganger og så blir det bra en liten stund så er det på Ann i gjen hva skal jeg gjøre? føler bare at jeg ikke orker mer PS jeg føler ikke helt jeg passer inn med vennene mine heller og da er det liksom ingen ting som er bra

SVAR

Besvart 28.09.2019 08:49:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle