Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine bestemmer veldig mye og kritiserer meg, er det lov?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurer egt bare på om foreldrene mine kan bestemme veldig mye over meg liksom de kritiserer meg super mye også:( hvis jeg prøver en topp og mamma kritiserer meg for og prøve den hun truer meg også med å skifte koden til nettet sånn at jeg ikke får tilgang til det osv så dømmer begge foreldrene meg og de liker lillebroren min mye mere enn meg jeg blir veldig lei meg for når lillebroren min oppfører seg som en liten dittunge mot meg får jeg kjeft bare for å være litt slem tilbake osv grunnen til at de truer meg med det kan være fordi jeg er frekk osv mot dem mengder er fordi dem selv er sånn mot meg og når jeg forklarer dem hvorfor jeg er sånn sier dem bare at dem ikke er sånn og truer meg med a bytte wi fi passord og ta telefonen min nå er vi i utlandet og mamma sa at vi kan gå til senteret men så ble hun sur på lillebroren fordi han var slem mot meg så var jeg slem tilbake så ble hun sjukttt sur og sa at vi ikke kan dra på senteret likevel er det egt lov å gjøre det som står over?

SVAR

Besvart 08.10.2019 10:25:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle