Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sendt nakenbilde til forloveden min, moren min har oppdaget det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente på 18 år. Jeg vet ikke hvordan jeg skal si det men jeg er muslim. Jeg bor med familien min og jeg er forlovet. Han gutten bor i i et annet land. Og det har gått ett år og 3 mndr nå. Men jeg og min forlovende har private greier og det har alle andre å. Så det var en gang i februar moren min så at jeg sendte noen nudsbilder av meg lzm naken og jeg syns det var greit siden det er han jeg kommer til å leve med. Men moren min fant det ut og hun hater sikkert meg og gutten. Fordi hver gang jeg tar med tlf på do hun banker hardt på dør og tar håndtaket hard. Og når det skjer så blir jeg egt såra fordi keg har slutta med det men hun tror ikke på meg. Jeg blir følsom fordi at moren min jar forandra seg skikkelig mye etter bryllupet til broren min i 2016. Men det jeg føler er at mamma har mista troen på meg. Lzm hvis jeg ikke har noe prob hvorfor hun har det det et mitt liv. Håper på et hjelpene svar fordi jeg har ingen å snakke om det med derfor kom jeg hit for tips og råd

SVAR

Besvart 08.10.2019 22:56:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle