Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ensom i egen familie, vi snakker såvidt. Jente 15 år.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har veldig dårlig forhold med moren min. Vi har aldri vanlige samtaler. Vi snakker så vidt. Selv om vi er i samme hus er vi som fremmede. Med engang jeg kommer hjem så spør hun om middag så spiser jeg så går hun opp og legger seg, det er daglig rutinen liksom hun skifter til pysj med engang hun kommer hjem fra jobb altså i 4 tida så sover hun til 7-8 tida og av og til til 9. Jeg er enebarn, og pappa jobber veldigmye så må klare meg selv på en måte. Jeg vet ikke hva jeg skal gjør for føler meg veldig ensom og trenger en mor liksom og ikke en som bare oppfører seg som slaven min. Vi har snakket om dette mye og prøvdt å ordne det men hun bare er ikke den typen liksom. Hun oppfører seg ikke normalt rundt andre heller. Jeg kjenner at jeg ikke klarer å savne henne for eksampel om jeg har vært bortreist. Forje uke så var jeg i Polen med skolen, alle vennene mine fikk jo mld av mødre som spurte hvordan de hadde eller hva de gjorde.

SVAR

Besvart 09.10.2019 23:38:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle