Hopp til hovedinnholdet

Jeg har problemer med moren min hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har problemer med moren min hjemme. Snakket med en psykolog på skolen om han kunne hjelpe meg. Har lenge tenkt på om det er mulig å frata moren min sin foreldrerett. Psykologen sa at det er mulig, men spørsmålet er hvordan blir det da? Mamma og pappa er gift og bor sammen, så om moren min mister foreldreretten må jeg liksom fortsatt bo med henne eller kommer foreldrene mine til å måtte tvangsskilles eller noe sånt??! Jeg trenger et konkret svar, ikke at jeg må lese meg opp i lover og regler, for det har jeg prøvd/men ingen nytte. Takk på forhånd

SVAR

Besvart 12.10.2019 11:00:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle