Hopp til hovedinnholdet

Min mor har helseplager.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heiisann, jeg er en datter på 18 år. I barndom vokste jeg opp med en far som var veldig voldelig og veldig grusom for familien vår og pga han, har min mor fortsatt mange år skader etter han. Men han var ikke bare voldelig, men han gikk på min mors dårlige sjølvtilitt også. Han fikk min mor til å ta brystoperasjon fordi han mente hun var stygg etter å ha født meg. Hun ønsket ikke dette men måtte. Men den gikk ikke bra og hennes bryst stivnet og hun har hatt smerter hele tiden, hun har nå gått med disse i 16 år, or har hatt smerter hele tiden.. jeg er så bekymret hele tiden for henne.. Hun trenger jo å få lagt inn nye, men ettersom mamma har tatt vare på oss 3 unger helt alene etter å ha flyktet fra han mange år tilbake, så har vi dårlig råd. Jeg lurte på, er det noen rettigheter hun kan ha, for å hjelpe henne i å kanskje få fikset dette? Etter alle disse årene så fortjener min mor det beste, og jeg lurer ofte på hvordan vi kan få fikset dette. Har hun noen rettigheter? Takk:)

SVAR

Besvart 14.10.2019 11:21:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle