Hopp til hovedinnholdet

Forlovet med en gutt, mor liker ikke at jeg snakker med ham.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er jente på 18 år gammel. Og jeg trenger tips eller litt støtte fordi jeg ble forlovet i fjor og jeg er muslim. Men mama har problemer med at jeg snakker med han. Hun blir alltid sur og da så leggr gutten på tlf og ikke tar opp og det har skjedd mange ganger før. Lzm jeg hater moren min hun er den eneste i familien som har problemer med meg og han siden hun fant ut at jeg sendte han noen bilder av min kropp. Lzm jeg bryr meg ikke om det morra sier men gutten knuser mitt hjerte når han legger på og ikke svarer meg til neste dag og jeg har lang distanse med gutten og jeg syns det er vansklig. Jeg føler at pga morra mi jeg ikke har det bra fordi hun ikke vil se meg glad føler jeg. Jeg er glad når jeg snakker med han men når moren kommer inn så snakker hun dritt og sier at skal ringe til faren hans å si at dem skal ta tlf fra gutten men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre føler meglost. Jeg tørr ikke og vil ikke snakke med henne. Ærlig jeg vil ikke snakke med henne.

SVAR

Besvart 18.10.2019 22:52:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Utsettes du for sosial kontroll?

Det er naturlig å ha grenser og regler hjemme, men noen foreldre kan være så strenge at de bryter norsk lov.

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
account_circle