Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg ta opp med mamma at jeg har bleiefetisj?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg bor forsatt hjemme. Dette er noe som både har fordeler og ulemper. Jeg er har en fetish for bleier. Dette er noe som er litt vanskelig å holde på med da jeg bor hjemme. Jeg har flere ganger bestilt bleier på nett. Dette er noe som skaper trøbbel og stress for meg, siden jeg må alltid holde det skjult da jeg har på bleier, og jeg kan ikke sove i de i tilfelle jeg blir vekt. Dette er noe som skaper trøbbel, siden jeg har lyst til bruke bleier hele tiden. Det er min mamma jeg bor sammen med, og hun er ganske forståelsesfull. Med dette tenker jeg på at hun fant ut at jeg brukter stringtruser, og dette var noe som hun ikke bryde seg om, og hun godtok det. Hun har også en gang kastet de brukte bleiene mine jeg hadde gjemt før jeg rakk og kastet dem selv. Så jeg tror hun vet om at jeg har en greie for bleier. Er dette noe jeg bør ta opp med henne? eller er dette noe jeg bør holde for meg selv. Jeg vet ikke....... Håper på raskt svar, Mvh, Gutt 19

SVAR

Besvart 13.10.2019 18:48:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hva er en fetisj?

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes?

 

Les mer
account_circle