Hopp til hovedinnholdet

Føles som ingen har respekt for meg og jeg har vurdert selvmord.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei..jeg kommer til å dø snart. jeg er 13 og gråter hver dag. Mamma og pappa sier at innetiden min er halv 7, eller 6. det er for tidlig. og jeg må legge meg halv ni. Lillesøsteren min er veldig slem, hun skylder på meg og slår meg omtrent hverdag. hun har også fått de i klassen min til å mobbe meg. Jeg får ofte skylden for ting jeg aldri ville ha gjort, mem som selvfølgelig søsteren min gjorde. Hun har slått meg til blods før, og jeg får skylda for å ha slått henne. Det føles som om ingen viser respekt og nesten sånn at jeg har vurdert selvmord..PLZ IKKE SI FRA TIL NOEN FORDI JEG VIL GJØRE DET SELV OM JEG SKAL GJØRE DET!!!!!!

SVAR

Besvart 27.10.2019 19:25:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle