Hopp til hovedinnholdet

Har veldig strenge foreldre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er jente på 14år snart 15 og trives ikke særlig hjemme, jeg har veeldig strenge foreldre. Vennene mine tørr nesten ikke komme til meg fordi de er så strenge, har en kjempe go venn og han er muslim, pappa sitter å snakker stygt til meg om han, jeg får ikke være ute med noen av vennene min engang og må ofte kjempe tidlig hjem, jeg har fortalt dem at jeg har drukket alkohol og de ble mye strengere med meg. Jeg har både mistet lett lappen, konkurranse til helgen, har stengt mobilen min og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, har lyst å flytte til en annen familie en liten stund fordi de bare kjefter på meg og jeg trives ikke. Har en bror som er 1år eldre så har lov til sykt mye være ute så lenge han vil men me meg så er det motsatt. Jeg sitter å tenker på det hver dag hele tiden.

SVAR

Besvart 28.10.2019 11:45:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle