Hopp til hovedinnholdet

Skilte foreldre som klager på hverandre til meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. mamma og pappa har skilt seg men de sier til meg at de er gode venner. vi bor ikke noe hos pappa fordi han så ofte er hos oss. men begynner å bli lei av at de hele tiden skal skylde på hverandre og sånt. f.eks en dag skulle jeg til å legge meg, så kom mamma og spurte om jeg hadde tatt laderen hennes jeg svarte nei siden vi ikke har samme tlf. så begynte hun å klage og sa masse sånt at "det er så irriterende når pappa tar laderen" og sånt selv om hun ikke har noe bevis på at det var han. og samme med pappa. fordi pappa sin bil er på verksted. så vi bruker mamma sin bil. hennes bil har et lit dårlig batteri så hver gang det kun er meg og pappa og broren min så begynner han å irritere seg over bilen . i tillegg så pleier mamma og kjøpe veldig mye i butikken og da blir han skikkelig sur og sier sånn. mora dokkers bruke j***ig lang tid i butikken. jeg prøver å "forsvare" de men da blir de bare mer sur og sier slutt å forsvar h*n. jeg har ikke de enkleste foreldrene å snakke med :(

SVAR

Besvart 29.10.2019 22:51:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle