Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil flytte til et nytt hus, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Da jeg var 6 flyttet familien min på 3 til barndomshjemmet til pappa som bestemor og bestefaren min hadde bygd og solgt til oss fordi de ikke ville selge det til noen de ikke kjente. Jeg husker fra da jeg var liten og var på besøk hos bmor og bfar at jeg syntes huset var veldig stygt og skummelt. Vi har snart bodd her i 8 år og jeg føler meg fortsatt ikke hjemme, jeg lettere sagt hater huset og tør ikke ta med nye venner hjem heller. Det eneste jeg vil er å flytte vekk herfra jeg bare orker ikke mer. Jeg er usikker på om det er en greie, men jeg tror at måten jeg ser huset på gjør at det også går utover hvordan vi 3 har det sammen og hvordan jeg har det med meg selv. Det er fortsatt masse av tingene til bmor og bfar her som de ikke gidder å flytte vekk, det vil ikke mine foreldre heller. Jeg er blitt så lei av å bo her at jeg vurderer å flytte til bestevennen min. Jeg føler meg bare ikke hjemme i dette huset og jeg greier ikke tenke på annet enn å flytte til et nytt hus.

SVAR

Besvart 31.10.2019 21:28:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle