Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig forhold til stemor, jente 13 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 13 år gammel og har skilte foreldre. Mamma bor i en annen by så jeg får bare besøke henne anhver helg. Pappa har en kjæreste altsa min stemor og har fått 2 barn med henne. Jeg og stemoren min har ikke akkurat det beste forholde, vi krangler nesten hele tiden. Får 2 år siden ville jeg ikke ta matpakken min siden den hu beskriver adde muggen mat i seg så hun tok fast hånden min å stappet den oppi matboksen med muggen mat, mens en annen gang så trodde hun jeg hadde ødelagt bilde av halv søstera mi så hun rivde i stykker den ene babybilde mitt. Sefølgelig kan det henne jeg sier noen frekke ting, men jeg er et barn og har fortsatt mye å lære om hva som er greit og ikke greit, jeg skjønner også at jeg ikke kan alltig gjøre som jeg vil å det er lov å kjefte på barna sine får å lære dem det som er lov og ikke lov. Men hun er rett og slett slem mot meg og kaller moren min stygge ting som heks. Jeg vil så flytte men jeg vil ikke flytte fra pappaen min, pluss hjelp.

SVAR

Besvart 10.11.2019 23:32:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle