Hopp til hovedinnholdet

Psykisk og fysisk mishandling

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg sender melding fordi jeg trives ikke hjemme det er helt fryktelig her, jeg blir slått, truet og får ikke lov til å gjøre noe som helst. Jeg bor med moren min og jeg hater hun og er redd hun nesten hele tiden. Jeg har vondt i hode hele tiden også vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vil ikke leve mer fordi det er kipt men vil ikke dø heller. Jeg har truet med å ringe barnevernet flere ganger men tør ikke å gjøre det fordi hun sier at hun dreper meg hvis jeg gjør det. Faren min bor ikke i Norge og han bryr seg egentlig ikke om at hun slår og truer meg. Jeg tror moren min sliter med depresjon (jeg har funnet medisin imot det hjemme) og andre ting men jeg vet egentlig ikke. Jeg vil egentlig bare flytte ut hjemme fra fordi jeg ikke tørr å bo her lenger. Jeg har ikke tatt kontakt med helsesøster eller noen andre fordi jeg ikke tørr å snakke om dette med noen andre, vennene mine vet hun er streng men de vet ingenting. Hva gjør jeg? Jeg sliter sikkelig.

SVAR

Besvart 09.11.2019 15:59:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle