Hopp til hovedinnholdet

Har et dårlig forhold til stefaren

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15-år. I 2013 fikk jeg en ny stefar. Etter at jeg med uhell så igjennom noen meldinger mamma hadde skrevet med han. Jeg leste igjennom meldingene å fant ut at di hadde en greie, jeg sa til mamma at jeg hadde snoket. Mamma sa di hadde holdt på en stund, og eg skulle få møte han snart. En uke etter at jeg fant ut av dette flyttet han nærmest sagt inn til oss. Han var som en fremmed. Fikk møte han i det han flyttet inn. Siden den gang har eg alltid mislikt han, han er frekk og tror han bestemmer alt over meg. Jeg hater han inderlig. Han får alltid mamma til å bli sur på meg, uten at eg har gjort han, hun eller noen noe. Mamma tar alltid hans side uansett hva. Nå har vi bodd sammen i snart 7år. Han hater meg og jeg hater han, jeg har prøvd å sagt det til mamma. Men hun blir bare sur og går vekk. Jeg har fått spiseforstyrrelser og klarer meg ikke bra på skolen lengre. Alt er bare helt forferdelig. Klarer ingenting lengre. Går til skolepsykolog også. Men hjelper lite.

SVAR

Besvart 16.11.2019 08:19:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Mamma eller pappa har fått ny kjæreste – hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig når mamma eller pappa får ny kjæreste. Kanskje får du stesøsken også. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle