Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har det ganske vanskelig hjemme moren sin, hva gjør vi?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kjæresten min har det ganske vanskelig hjemme moren Hannes bare kjæfter å han har det ikke så greit hjemme hun nekter han å sove hos meg i helgen å han har prøvd å snakke med henne på en ordentlig måte men hun bare skriker på alt mulig han e snart 17 år og e verdens snilleste gutt ingen drikking festing osv vi bare har det fint sammen passer unger osv så jeg skjønner ikke problemet hennes hvorfor hun straffer han når han e så snill å gjør alt for henne og om hun ber om noe så gjør han det på sekundet hun har og sagt til han at jeg er et frimerke pga jeg følger etter han når vi e Hos de men det e pga jeg har angst å e veldig usikker så det syns jeg var veldig respektløst. Så spm mitt er hva kan vi gjøre? E det en mulighet for at han Kan flytte til meg uten moren sin tillatelse? Noe må vi vertfall gjøre for e ikke noe gøy

SVAR

Besvart 19.11.2019 22:04:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle