Hopp til hovedinnholdet

Pappa drikker når mamma ikke er der.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Når mamma ikke er hjemme altså på jobbreise drikker pappa mye øl .han svarer meg rart og er vimsete og han drikker på dagen. I dag foreksempel kl 2 når jeg kom hjem fra skolen .han var sån vimsete å gikk rart . Dette sjer bare når mamma er borte .han kjører også etter at han har drukket , liksom for å kjøpe mere øl. Mamma og pappa krangler mye også og jeg tror de skal skilles og da vet jeg ikke om jeg klarer og være med bare pappa annen hver uke. Det er sån frossen pizza hver dag når mamma ikke er her . Vi spiser ikke sammen en gang når mamma ikke er her. Oppvasken blir ikke tatt ikke klærne ,middagen fra i går står fram ennå liksom . Burde jeg si fra til mamma? Jeg er så redd for at hvis jeg sier noe så kommer de til å skille seg . Han drikker ca 5-7 øl hver dag betyr det at han er alkoholiker? Er det sån at man blir trøttere eller noe av å drikke ? Siden at pappa sovner ca kl 3 også vokner han litt senere.men heldigvis er ikke mamma på jobb reise mere en 4 dager hver gang.

SVAR

Besvart 14.11.2019 15:25:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle