Hopp til hovedinnholdet

Jeg bor alene med mamma, men jeg orker ikke det lenger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 16 år. Jeg bor alene med mamma, men jeg orker ikke det lenger. Vi bodde med kjæresten hennes før, men de flyttet fra hverandre pga meg. Jeg hater han, for når han ble sint på meg så kunne han dytte hardt til meg, dra meg i øret eller ta tak ved kjeven min og klemme til hardt osv. Mamma vet ikke om noe av det, bare at han er streng og hevet stemmen sin på meg ofte. Uansett.. hver gang meg og mamma var alene hjemme uten stefaren min så begynte vi alltid å krangle. Helt siden vi flyttet fra han så har det også vært sånn at vi ALLTID krangler. Det er alltid krangling over små ting. Nå istad så krangla vi igjen. Jeg kom hjem fra skolen istad og gikk ut igjen, så ringte hun når jeg satt på bussen og begynte å kjefte og sa jeg måtte komme tilbake for å kjøpe melk til lillesøstera mi. Jeg la bare på, hun sendte masse mld og sa hu skulle ringe til politiet. Og når jeg kom hjem ble d en stor krangel. Hu sa masse dritt på språket vårt og vi begge sa at vi kunne gå å dø.

SVAR

Besvart 13.11.2019 10:31:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
account_circle