Hopp til hovedinnholdet

Litt utsatt for vold i hjemmet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er egentelig 11 men, orker ikke mer av dette jwl livet. Jeg blir LITT uttsatt for vold i hjemmet og vil flytte til barnehjem men, tør ikke å ta kontakt fordi jeg er redd for hva som kan skje med mamma! Jeg vil bare ikke bod med henne men vil ikke få henne til å sone en straff liksom. Og jeg har liksom en dårlig føllese av å være rundt henne og søskene (2 søsken) mine. Og vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vil bare ta selvmord men, vil ikke at 3 personer skal ødlegge hele livet mitt. Og jeg har så strenge regler at jeg får bli med vennene mine hjem 1 per andre uke. Men bestevennen min vet om alt. Vær så snill svar fort!

SVAR

Besvart 22.11.2019 18:17:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle