Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine jobber hele tiden. Jeg savner å gjøre hyggelige ting.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Foreldrene mine jobber veldig mye hele tiden. Det meste etter jobb er ikke jobb relatert (de kjøpte en hytte og det er noe bygging i gata, det er noe feil med begge tingene) Jeg snakker ikke så mye med foreldrene mine pga1 de jobber mye 2 jeg gjør mye lekser. De drar til jobb ca 6:30 og 08:00 og kommer hjem ca 17:30-18:30. Etter det så jobber de vanligvis til 20:00-22:30. Jeg blir ganske irritert for at de jobber så mye, men det er ting de må gjøre. Noen ganger så skulle jeg ønske at vi kunne snakke mer sammen,gjøre ting, og ikke tenke over om jeg forstyrrer dem hvis jeg snakker til dem nå eller ikke. For noen dager siden så var jeg hos broren min, og det var veldig koselig å se han igjen, han,kjæresten hans og jeg gjorde hyggelige ting sammen osv. Jeg ville ikke hjem etter det fordi vi ikke gjør like hyggelige ting hjemme. Tanken på en klem av foreldrene mine var ubehagelig da. Men er det noe jeg kan hjelpe foreldrene mine med når de jobber så mye?Jeg savner broren min EKSTREMT!

SVAR

Besvart 22.11.2019 10:53:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle