Hopp til hovedinnholdet

Hvordan får jeg pappa til å samarbeide bedre med mamma?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har skilte foreldre og de er ikke så flink til å kommunisere med hverandre. Nå er det jo snart jul så jeg skal ha en julekalender. Pappa vil betale halve med mamma, han vil at jeg skal ha en hos vær, noe jeg ikke vil fordi da må de kjøpe en dyr julekalender til meg hver istedenfor å dele på en sånn at det blir billigere. Han nekter å snakke om mamma, dele noe med mamma b.l.a å betale halvparten av noe til oss. Han vil heller at han kjøper en og mamma kjøper en, noe som er ganske upraktisk for meg... Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, noen tips? Ps: de ble skilt for 6 år siden og pappa har blokket mamma på alle sosiale medier og nekter å se henne eller å snakke om henne* Spm: Hvordan får jeg han til å være mere sammarbeids villig?

SVAR

Besvart 01.12.2019 22:17:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle