Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater livet så sinnsykt mye. Ingenting er gøy og jeg er lei...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg hater livet så sinnsjukt mykje. Eg byrja nettopp på vgs og trivs ikkje i det hele tatt. Eg misliker læreren min ekstremt mykje, eg føler bare at ho hater meg, og ho er streng for ingen grunn og gir helt random karakterar. Eg har ikkje blitt kjent med NOEN nye folk, alle syns bare eg er rar og vil ikkje snakke til meg. Eg får også ikkje like gode karakterer som på ungdomsskulen, og siden eg er stygg og har ingen talent så var det å ha gode karakterer greia mi på en måte. Heime har eg ei mor som alltid kjefter på meg for alt mogeleg drit, selv om det gir ingen meining. Ho kjefter på meg for ting ho gjør liksom. Faren min har eg ikkje kontakt med. Eg har prøvd å snakke med mor mi men da gjør det bare verre, å snakke med læreren funka ikkje ho sa bare 'jaja det er eg som er læreren ikkje du' og som sagt så vil ingen snakka med meg. Eg prøvde og å få meg jobb fordi at eg har dårleg råd men eg e så klein at ingen vil ha meg. Ingenting er kjekt lengre eg er så jævleg lei av livet

SVAR

Besvart 01.12.2019 17:31:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg bytte utdanningsprogram på videregående?

Har du valgt feil linje på videregående? Fortvil ikke. Det kan være mulig å bytte, selv om skoleåret har begynt.

 

Les mer
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle