Hopp til hovedinnholdet

Konflikter og erfaring med for full pappa i julen. Kan jeg gjøre noe?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke hva jeg skal gjør med foreldrene mine. Så lenge jeg kan huske har pappa vært nedlatende og slem mot mamma og de har kranglet. Han kan være grei i noen dager, men hvis han er sur så seie han MASSE slemt. Mamma kan og være grei men noen dager klikke hu på meg og sier at jeg er stygg og sånne kommentarer som det, selvfølgelig forsvarer jeg meg med å sei no stygt tilbake og det bruker hu mot meg hver gang jeg skal snakke med henne om hva for eksempel psykisk vold er hun mener at jeg gjør psykisk vold mot henne! Idag prøvde jeg å snakke med foreldrene mine om hva psykisk vold er det endte med at pappa sa at eg kunne gå vekk og finne meg et annet sted å bo, at han gleda seg til at eg flyttet ut og at jeg trodde jeg var noe. En annen ting er at det er snart jul og vi pleier alltid og feire jul med andre folk og pappa blir HEILT full, jeg blir alltid flau og lei meg. Han går bort til alle andre sine barn og plager de og snubler over ting og sånt. Er det noe jeg kan gjør med det?

SVAR

Besvart 05.12.2019 09:39:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mye alkohol og rus hjemme?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle