Hopp til hovedinnholdet

Hva er det lureste jeg kan gjøre som startpunkt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vil gjerne flytte ut hjemmefra. Jeg sliter med ganske mye psykisk, med angst, selvskading og spiseforstyrrelse, som gjør at jeg ikke kan jobbe eller dra på skolen. Jeg har gått til BUP poliklinisk i 2 år, og har vært innlagt 2 måneder på BUP før sommeren. Jeg bor med foreldrene og lillebroren min. Og det er veldig tydelig at familien min hater å bo med meg, broren min blir veldig sur og sint for at jeg er hjemme hele dagen, og foreldrene mine krangler og gråter pga. meg. Derfor vil jeg gjerne flytte ut, men jeg har ingen penger og vet ikke hvor jeg skal begynne. Hva er det lureste jeg kan gjøre som startpunkt? Finnes det et annet sted jeg kan bo enn hjemme? takk på forhånd

SVAR

Besvart 05.12.2019 22:48:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
account_circle