Hopp til hovedinnholdet

Når mor ikke er grei

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg tror ikke at jeg har det så bra hjemme. Mamma er helt dritt med meg hele tiden mange ganger jeg har begynt å skrive så bruker hun bare å flire av meg, jeg føler at jeg blir dratt lengere ned av henne. Jeg liker å vere på skolen fordi der er ikke hun. Jeg startet å kutte meg på grunn av henne det var hunn som gidde meg ideen om å starte hun ropte "jeg vil heller kutte meg istedenfor å hjelpe deg" da gidde hun meg ideen å jeg har enda ikke stoppet. Det er mange ganger jeg har dratt hjemme fra fordi hun har kjeftet så mye på meg at jeg blir redd for at hun skal slå meg, hun har ikke slått meg før men en gang må vel bli den første. Bare igår dro jeg hjemme ifra jeg fikk ikke ta på meg sko eller sokker så da jeg sprang på grusen begynte jeg å blø under foten jeg hadde kommet meg 3km bort før pappa hentet meg. Pappa har aldri ver slem mot meg og det er jeg glad for. Mamma sier at vist hun tar livet sitt, å at det er jeg som ødelegger henne men jeg tror ikke jeg jør noe galt.hvajørjeg

SVAR

Besvart 07.12.2019 13:16:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle