Hopp til hovedinnholdet

Fosterforeldre kjefter på meg hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, værsåsnill hjelp meg, alt er så urettferdig, i fjor hadde jeg bursdag da kjeftet foreldrene mine på meg heletiden. i år da jeg hadde bursdag kjeftet dem like mye på meg. Jeg hater bursdagene mine og det som gjør det enda verre er at søstera mi ALDRI får kjeft i bursdagen sin. jeg bor på fosterhjem og jeg Hater foreldrene mine! De er idioter dem og dem er altfor streng! jeg hater også bestemoren min. jeg overnattet hos henne i går, så gikk jeg til badet. jeg vasket håret mitt. så spiste jeg frokost. så går bestemor til badet og hun ser masse svarte lange hår og spør om jeg har barbert øyenbrynene mine, fordi jeg har gjort det før. men jeg har ikke gjort det på lenge, så sier jeg til bestemor at jeg har vaske håret med vann over vasken og øyenbrynhårene mine er ikke så lange. så kommer jeg hjem. så er det mat jeg spiser og så sier fosterforeldrene mine at jeg barberte øyenbrynene mine. OG JEG GJORDE IKKE DET. DEM KJEFTER PÅ MEG HELETIDEN. OG DEM TROR IKKE PÅ MEG DEM ER IDIOTER.

SVAR

Besvart 12.12.2019 09:29:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Rettigheter for deg som bor i fosterhjem

Du har rett til å få vite hvorfor du er i fosterhjem og hvor lenge du skal være der. Det er barnevernstjenesten som har ansvaret for at du får informasjon.

 

Les mer
account_circle