Hopp til hovedinnholdet

Du ønsker å gå til kjæresten din, men foreldrene dine vil ikke det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente på 13 år å jag har tidligere kontakta ung.no å fortalt litt om livet mitt å jeg har spurt om flere spørsmål jeg har tidligere vert på bupa får att de kunne hjelpe meg men de mente jeg ikke trengte hjelp men foreldrene mine har dårlig økonomi,de er skilt,jeg måtte bytte skole fordi de flytta langt vekk fra skolen min men de tenkte alldri på barna,de viser ikke oss alle barna kjærlighet,de har sinne problemer,å vil ikke håre på meg og jeg har en kj som gjør meg glad å han har hjelpet meg igjennom tårer og selvskading og deprisjon men jeg har det fortsatt vannsklig å jeg il møte kj min men foreldrene mine sier nei fordi han bor 2 timer unna meg men kan ikke de liksom bli med å hilse på han men den å de mener jeg er får liten til å ha kj men hva vis det er det som hjelper meg det er jo han som gjør meg glad men jeg har også hatt problemer med barnevernet i snart 13år jeg vil egt bare stikke til kj min uten lov å jeg har snakka med helsesøster/lærer men det funker ikke

SVAR

Besvart 17.12.2019 21:41:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle