Hopp til hovedinnholdet

Krangler med mor

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år og har det ikke spesielt bra hjemme. Viss jeg krangler med mamma går det ut over hva jeg for lov til og hvor mye penger og ting jeg får. Det er ikke bare derfor jeg ikke vil krangle med mamma, men det er mange av gangene jeg kommer å ber om unnskyldning fordi jeg vil på kino med venner feks og ikke har penger nokk selv. Følger hun bruker penger mot meg,. hvis du skjønner hva jeg mener. Så mange av gangene er det jeg som må skjerpe meg og få all dritten, for viss jeg sier det jeg mener til hun får jeg kjeft å jeg begynner å grine, og hun krefter endå mer. For å unngå dette pleier jeg bare å ta alt på min kappe og heller gå med en klump inni meg av irritasjon og tristhet. Har dere noen ideer til hva jeg kan gjøre, for at hun skal føre på meg og for at jeg skal få det bedre hjemme?

SVAR

Besvart 19.12.2019 17:09:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle