Hopp til hovedinnholdet

Søsteren min skriker og kaster ting etter meg, burde jeg ringe politiet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en søster som er 20-år som er helt gal i hode. Jeg kan fortelle deg om hva som skjedde i går. Jeg tok tilbake paraplyen min som henne hadde tatt fra meg jeg tok den tilbake fordi ho var slem. Etter at ho vant ut at jeg tok den så har ho skreket slått på døra mi kalt meg mange stygge ord kasta ting på døren min også hun har kasta tingene mine nå har jeg mista armbånd mitt som jeg fikk av en venn og et par innesko Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre burde jeg ringe politiet på 112? Eller skal jeg ringe med 02800 hva burde jeg gjøre? (Dette har skjedd flere ganger ikke bare 1 hun har vært sånn gal og skreket på flere her i huset og sagt stygge ting til også foreldrene mine) hun er 20og hun oppfører seg veldig dårlig. Dette er en krise værsåsnill hjelp meg!

SVAR

Besvart 21.12.2019 13:04:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Lei av søskenkrangel?

Her er noen tips til hva du kan gjøre for å krangle mindre med dine søsken.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle