Hopp til hovedinnholdet

Jeg synes det er problematisk å være hos faren min.Hjelp meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 14 år og jeg kan ikke bo hos faren min fordi jeg ikke klarer å bo med han. Men nå begynner mamma å tulle med at jeg er så sykt utakknemlig og nå truer hun meg med å sende meg tilbake til faren min. Jeg vil bo på institusjon fordi det ikke funker å bo hjemme. Mamma sitter å kjefter hele tiden og tror jeg beskylder henne for masse dritt. Bare fordi jeg prøver å være sammen med han 1 natt tror mamma at jeg kan være med han hele tiden og sier sånn -jeg kan bare tvinge deg til å være hos pappaen din. Og jeg orker ikke leve sånn her med at mamma beskylder meg for sånt. Hva søren skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 22.12.2019 17:24:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle