Hopp til hovedinnholdet

Mamma er deprimert og lager vanskeligheter i forholdet til barna

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har problemer hjemme. Akkurat nå bor jeg hos pappa fordi meg og lille søsteren min (03) bestemte oss for å flytte til han da vi en dag var hos mamma som var deprimert og ville alltid krangle med meg. Hun er deprimert fordi hun ikke har jobb og slo opp med kjæresten hennes. Hun mente at jeg er grunnen til alle problemene som har skjedd siden 9. klasse (4 år), og at siden jeg er 18 år nå skal ikke hun være mor for meg lenger. Pappa får alt dritt av mamma fordi hun mener at han er problemet nå fordi vi ikke snakker med henne og fordi vi oppfører oss ikke som hun vil at vi skal oppføre oss. Hun forventer at vi skal si unnskyld for å flytte inn til pappa, når det egentlig er hun som skal si unnskyld. Nå sier hun at hun har det bedre, og sier plutselig at vi må komme hjem til henne noe vi ikke vil fordi det hjelper ikke. Det er umulig å kommunisere med henne for hun hører bare på annet hvert ord av det vi sier. Og nå virker det som om familieterapi den eneste løsningen til problemene

SVAR

Besvart 05.01.2020 09:02:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Det er aldri din skyld, eller ditt ansvar at moren eller faren din er psykisk syk. Du trenger ikke å takle det alene. Våg å be om hjelp.

 

Les mer
account_circle