Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig hos faren min, har selvmordstanker. Jente 14 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har skilte foreldre og har hatt det lenge. I 2015 fikk jeg er stemor, og vi kommer ikke overens i det hele tatt. Jeg trives veldig dårlig hos pappa, og jeg har prøvd å ta det opp et par ganger, men skylden snus alltid og legges over på meg, fordi jeg "ikke bidrar nok hjemme" og "stemoren min gjør alt husarbeidet". Jeg synes personlig at jeg gjør masse og er lei av at stemoren min hele tiden er frekk med meg. Jeg har så vidt tid til noe som helst, får stygge kommentarer slengt etter meg hele tiden og kan ikke dnakke til noen om det. Pga. dette har jeg veldig mange selvmordstanker og vil jeg flytte ut og bare bo hos mamma (som er grunnen til at jeg lever enda). Men i 2017 fikk jeg en søster, så da ble det enda mer arbeid på alle, og jeg måtte være hos pappa og de mer. I tillegg skal den slitsomme bestefaren min flytte inn i blokken vår, så da må jeg hjelpe med å holde ham med selskap, så jeg føler meg fanget her, og vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 06.01.2020 23:09:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle