Hopp til hovedinnholdet

Søvnproblemer, angst og foreldre som ikke forstår

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter massift med å såve. Jeg takler ikke å legge meg til å såve, jeg sliter med overtenkning, angst osv. Jeg kom ut som homo nylig, det har egentli ikke vært et stort problem, men jeg er redd. Jeg er redd får alt putselig. Et av mine største problemer er mamma og pappa, de fårstår meg ikke i det heletat, dette høres sikket veldig klishe ut men det er sant, de er superstrenge, unngår å snakke med meg, og tar ikke mine meninger inn i bildet noen gang, det er akkurat som om de har bestemt seg får at jeg er mindre vert enn det jeg har pløyd å være. Jeg klarer ikke å være hjemme lengere, men jeg får så vidt forlate huset. Dette er lidt av problemet midt, jeg forstår ingenting. Det er akkurat som om de skammer seg over meg, ingenting er bra nokk for dem. Påenget mitt er at jeg sliter men mye men, hovedsakelig å såve, jeg får pluttselig en slags ekstrem følelse av angst. Dette er ikke noe som bare skjer av å til dette er ikke noe som kommer av og til, det skjer ver dag,

SVAR

Besvart 10.01.2020 18:06:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
account_circle