Hopp til hovedinnholdet

Er det å regnes som vold når utøver er under 18 år.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Broren min er 17 og er voldelig mot meg. Er det greit å vere fysisk voldelig når man er under 18? Kordan kan jeg stoppe han når han er eldre og mye sterkere en meg? Mamma og Pappa har sett det og de har prøvd alt de kan for å stoppe han. men de klarer ikke stoppe han. Og noen ganger er han fysisk mot dem også. Er redd for broren min og klarer ikke sove på rommet ve siden av han lenger. Har flyttet ut i bobilden våres men sliter fortsatt med å sove. Må altid skjekke to ganger at døren er låst, og skjekker alle skapene i tilfelle det skulle være noe der. Har gir meg truende blikk nesten ver gang jeg ser på han. Og når vi krangler plerer han og begynne og true meg. Og det ender ofte meg at han slår meg. Han har sluttet å snakke med meg, han snakker kunn til meg vis vi krangler. Og detter har vart i flere år. Eg er redd han skal skade foreldrenne mine. Han bryr seg ikke om noen og om det skjer noe med noen. Det e det som gjør meg red for han. Ingenting stopper han for å få det som han vil

SVAR

Besvart 06.01.2020 18:02:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
account_circle