Hopp til hovedinnholdet

Bekymret for broren min, han ruser seg og føler ingen glede. Gutt 15 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, min bror (18) har hatt det veldig vanskelig jeg fant noen ting han skrev som han kanskje ikke ville jeg skulle finne, det var veldig grovt der han skrive om alt han har tatt (lang liste) hasj, cosylan, grønning, lsd, xanax, kokain, knips, mdma og mer. Han har skrevet at han har prøvd og oversose mange ganger han snakker om at han føler ingen glede eller noe og at han ønsker han ikke var født, han skriver mye om følelssene han ikke klare og snakker om til noen ikke en gang psykiateren sin. Han vil bare være en normal gutt som ikke tar sp dumme valg, han skulket nesten hver dag før han droppet ut for og bytte skole. Han har skrevet at han ikke er redd for døden lenger og det beskymrer meg veldig jeg er redd for hva som kan skje med han og vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg føler ikke jeg bør si noe til mamma eller pappa siden de har allerede nok og tenke på med han. De vet ikke jeg vet noe av dette. Han skriver mye mer jeg vil skrive om men jeg går tom for plass. Jeg vil bare hjelpe

SVAR

Besvart 06.01.2020 23:39:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle