Hopp til hovedinnholdet

Vi har dårlig råd, jeg har et dårlig forhold til mamma

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg bor alene med moren min og broren min. Har så og si aldri hatt kontakt m pappa som bor langt unna oss. Men vi prøver å få litt kontakt m han nå. Greia er at jeg er dritt lei av oppførselen til moren min. Vi har så og si 0 penger, hun har ikke jobb fordi hun er syk og har vært det i flere år. Vi NAVer og livet suger rett og sletg. Mamma oppfører seg sykt barnslig. Jeg sa til hun at hvis hun ikke skjerper seg her og nå, kontakter jeg barnevernet. Hun skjerper seg ikke. Jeg er bekymra for fremtiden min. Jeg har en ufattelig støttende bestemor som hjelper til mye hjemme, men hun bor også et stykke unna. Jeg tenker sykt mye på at barna mine ikke får oppleve en så god bestemor som jeg har, og det gjør meg veldig urolig. Hun er syk, ja, og hun blir aldri frisk fordi sykdommen er kronisk. Jeg vil ikke bo hjemme lenger, vil flytte til en fosterfamilie eller noe sånt for at mine barn kanskje kan oppleve å ha en god bestemor. Jeg vil uansett ikke bo hjemme lenger, hva kan jeg gjøre?!:((

SVAR

Besvart 09.01.2020 10:33:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Det er aldri din skyld, eller ditt ansvar at moren eller faren din er psykisk syk. Du trenger ikke å takle det alene. Våg å be om hjelp.

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
account_circle