Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir fort sur over småting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg vet ikke hvorfor jeg blir sur over så små ting og hvorfor seg blir så sur som jeg blir . jeg kan begyne å gråte over ting som mat. det er skumelt og bli så sur så kjappt. og siden jeg egentlig ikke blir mye sur så kjønner ikke mamma det og blir bare sur på meg som bare gjør meg enda mer sinna. nå nettom så ble jeg så sur og iritert at jeg dro av hantaket av døra mi og kastet det og jeg vet ikke hvorfor det bare var en refleks. noe som skremmer meg mer er det at mamma altid sier jeg er like sta som faren min. men jeg vil ikke hvere lik han så jeg oppfører meg alltid annderledes. de gangene jeg vil skrike og slå noen så bare sier jeg ingen ting mans så noen ganger så bare kommer alt det sinnet ut. beklager om det er lit rotete

SVAR

Besvart 19.01.2020 17:54:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer i kroppen når du trener

I denne artikkelen forklarer vi hva som skjer i kroppen ved trening, både under trening og som følge av trening.

 

Les mer
account_circle