Hopp til hovedinnholdet

Trives ikke etter flytting med familien . Hater stedet jeg bor.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som bor i XX. Eller jeg flytta til XX i mars i fjor(assa for ca 1 år sida). Jeg bodde i YY før. Da mamma og pappa begynte å se på huset syns jeg det var helt greit. Jeg var med på flyttinga. Men det var like før mamma og pappa faktisk kjøpte huset det slo meg at dette faktisk skulle skje. At vi faktisk skulle flytte lissom. Da hadde jeg ikke lyst i det hele tatt. Jeg hadde det kjempefint med alle vennene mine, og sjuende klasse var det beste året jeg kunne huske. Men så flytta vi før skoleåret i det hele tatt var ferdig da. Jeg husker jegvar på besøk på den skolen noen måneder før flyttinga. Jeg hata det. Jeg satt og tenkte at jeg ville hjem hele dagen. Og når jeg faktisk flytta ble det enda verre. Jeg hata det der. Mamma og pappa sa til meg at det kom til å bli bedre. Nå er der nesten et år senere. Jeg hater XX fortsatt, og jeg savner YY like mye. En periode rett før sommerferien var det faktisk ikke så ille. Jeg hadde venner, og til og

SVAR

Besvart 28.01.2020 10:59:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når du eller vennen din må flytte

Når du har hatt en nær og god venn og en av dere må flytte, kan det være veldig trist. Du kan føle deg både ensom, trist og kanskje redd for å miste kontakten.

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle