Hopp til hovedinnholdet

Mamma har slått meg, jeg har selvmordstanker, er så lei, selvskader. Hjelp

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma har sagt at ho hate meg og elske søstrene mine meir enn meg. Og ho angre på at eg blei født. Ho bryr seg ikkje om meg. Ho har ALDRI spørt om hvordan da går med meg. Eg e depressed hver dag. Gråter hver dag. Har av og te selvmordstanker. Selvskader meg og klarer ikkje å slutte. Alle e veldig skuffet av meg. Ingen liker meg på skolen. Eg har blitt mobbet på Internett. Eg e den styggeste på skolen. Ingen vil ha meg. Pappa har alt for stor forventning og vil at eg ska være sånn og sånn. Eg e så lei. Han blei så jævla sur når han visste om selvskadingen min, for eg har liksom gjort det tuuusen gonger og han trodde at det har gått over men nei.. Og eg har gjort masse meir som skuffet han og alle i familien. Eg e ganske svak, både fysisk og psykisk... mamma har mobba meg og har slått meg. Men eg har snakket med barnevernet. Men no hate eg di. Di skjønner ingenting. Eg vil berre forsvinne ifrå denna verden. Eg vil dø:((((

SVAR

Besvart 26.01.2020 19:10:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle