Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å bo mest hos pappa, gutt 15 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bor hos mamma mest og ønsker veldig å være mer hos Pappa. Dette går i hue mitt 24/7 noe jeg tenker på veldig mye. jeg får så vidt lov til å være hos pappa, kun en gang i uke pluss annen hver helg. Jeg syntes dette er så feil og ekstremt urettferdig behandling og jeg får ikke lov til å bestemme. Både jeg og pappa ønsker dette så mye, men mamma bestemmer alt. Pappa bor kun 4 km unna der mamma bor. Jeg er rett og slett dritt lei av dette og behandlingen, det er absolutt INGEN TING GALT med å være hos pappa han har null problemer og alt er perfekt, likevel nekter mamma meg og være der. Jeg syntes dette er galskap og det er like før jeg stikker av når jeg skriver dette kl 21.00. Er det noe som helst måte å få være mer hos pappa? Hilsen gutt 15 År

SVAR

Besvart 29.01.2020 21:42:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg. Du har to hjem. I begge hjemmene skal du føle deg trygg og ha det fint. Hvordan kan du få det til?

 

Les mer
account_circle