Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en venn som har det vanskelig, og jeg er litt bekymret

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en venn som har det vanskelig. Jeg er egentlig ikke så mye sammen med han, men er bare litt bekymret. Han har sagt til meg at han har problemer hjemme med sin far og stemoren hans er veldig slem mot han. Eller hun var. Han sier også til meg at han har flere ganger hatt selvmordstanker og klarer ikke å ha folk nære seg fordi han har opplevd før at folk har sviktet han. Han mener at ingen bryr seg om han og at skal klare seg alene resten av livet. Jeg får bare veldig vondt av det han sier at jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg sa han burde snakke med helsesøster eller andre helse personer, men han sier det går helt fint og han ikke trenger det, noe som ikke helt stemmer etter det jeg får høre av han. Hvordan kan jeg hjelpe han?

SVAR

Besvart 31.01.2020 12:59:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle