Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg fattig. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler meg fattig. Mamma og pappa er skilt og da blir man på en måte automatisk fattigere. Men til mamma føler jeg at vi har ganske mye penger, men til pappa bor vi i blokk og har nesten alt fra Finn.no. Ene vennen min vil ofte på shopping, jeg elsker shopping, men jeg er redd for at pappa ikke vil at jeg skal dra på grunn av buss, siden det koster 20kr for en veg, og jeg bruker jo 40kr bare på buss når jeg skal dit. Og jeg kjøper alt annet der selv, det går fint fordi jeg har mye penger jeg. Men jeg tror ikke pappa har det. Hun vennen min vil ofte på kino eller badeland, og jeg sier " ja, det vil jeg!" Men jeg mener det ikke, jeg vet at jeg får lov, men jeg vil ikke få lov på en måte.... Hver gang jeg snakker om penger bor han sint. (Han blir egt ikke sint, men jeg er veldig sensitiv, så det føles ut som) Og jeg har prøvd ganske lenge å bli populær, men jeg har ikke råd til Merkeklær og sånt. Hva kan jeg gjøre?❤️

SVAR

Besvart 07.02.2020 13:22:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
attach_file

Ønsker du å være med i den kule gjengen?

Føler du deg litt utenfor iblant? Er du ikke en del av den «kule» gjengen? Frykt ikke! Du er ikke alene. De fleste føler seg iblant litt utenfor.

Skrevet av ungdomsjournalistene Lars Ingar og Dina.

 

Les mer
account_circle