Hopp til hovedinnholdet

Faren min har såret meg dypt, han er en dårlig person. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Meg og pappa har hatt et av og på forhold der vi har vært ok og så kranglet. Vi gikk til psykolog og masse sånt i høst og fikk et veldig bra forhold. Men nå er han tilbake til sånn det var. Og jeg har i det siste merket at han er en skikkelig dårlig person. Han er veldig slem og dømmende mot andre og lærer meg og søstrene mine en veldig slem måte å oppføre seg på. Han baksnakker også mamma til oss og behandler hun med 0 respekt. Jeg har veldig lyst at de skal skille seg, siden mamma fortjener mye bedre. Pappa har også såret meg veldig dypt mange ganger og sagt til som at han ikke bryr seg om meg lenger og at kunne ønske jeg ble sendt vekk. Han har gjort meg veldig sårbar på noen områder og han bruker ofte sårbare ting imot meg. Jeg er så sykt sjalu på vennene mine som har fedre som jeg ser virkelig bryr seg om barne og de rundt seg og at de behandler konen sin som sin partner og ikke slaven sin. Jeg har prøvd alt i fortiden på å få et godt forhold meg pappa, men har gitt opp nå

SVAR

Besvart 22.02.2020 17:00:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Det er aldri din skyld, eller ditt ansvar at moren eller faren din er psykisk syk. Du trenger ikke å takle det alene. Våg å be om hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle