Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil bo mer hos mamma, men vil ikke gjøre pappa lei seg!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er redd jeg ikke får sove nok. Det står på google at jeg må ha 9-11 timer! Jeg har ca 7 hver natt. Fordi jeg gråter når jeg skal sove. Jeg gråter ikke til mamma, bare til pappa. Eller jeg gråter til mamma når jeg gruer meg til jeg skal til pappa. Og jeg gråter av mye forskjellig. Savner mamma Savner kattene jeg har til mamma Vil "hjem" (til det mamma bor) Broren min bråker MYE Det er sent. Det er mer, men de tingene er fast... Jeg er til mamma 9 dager og pappa 5, men jeg føler at jeg skulle hatt mindre til til pappa. Men jeg vil ikke gjøre han lei seg.

SVAR

Besvart 24.02.2020 16:07:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn sørger du for å få nok søvn

Mange bruker mye tid på å spille og har mye glede av det. Pass bare på at du få nok søvn. Vi har tipsene som hjelper deg hvis du sliter med å sovne.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg. Du har to hjem. I begge hjemmene skal du føle deg trygg og ha det fint. Hvordan kan du få det til?

 

Les mer
account_circle