Hopp til hovedinnholdet

Mamma er snill og så helt forferdelig. Hvor kan jeg si i fra om dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente på 13 år. mamma bruker å være snill mot meg en dag og samme dag blir hun nesten helt djevelsk, hun mumler stygge ting å sier at jeg oppfører meg helt psyko osv.... pappa er bare enig i mamma og noen få ganger har han sagt ifra til mamma at hun må skjerpe seg. jeg blir lei meg å gråter, imens jeg gråter mumler hun stygge ting å sier at hun ikke gidder å høre på den sutringa mi og at jeg er en drittunge og grinerunge. dette skjer omtrent hver gang. og nesten uansett hva jeg sier, så sier hun at hun skal ta mobilen min og sette på kode på den (som jeg ikke får vite). hun truer også med ting, men ingen tror på meg når jeg sier ifra. hun har tidligere tatt fra meg ting som jeg har på rommet mitt og ødelagt det/tatt det å låst det inne i et skap i kjelleren. pappa jobber på sjøen så han er borte ca en måned og hjemme med oss en måned. har dere tips til hvor jeg kan si ifra? og hvordan jeg kan stoppe dette?....

SVAR

Besvart 22.02.2020 12:50:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Det er aldri din skyld, eller ditt ansvar at moren eller faren din er psykisk syk. Du trenger ikke å takle det alene. Våg å be om hjelp.

 

Les mer
account_circle