Hopp til hovedinnholdet

Pappa og mamma er irritert på hverandre og er redd for at de skal skilles.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Pappa og mamma er irritert på hverandre og diskuterer ofte. Jeg ser de veldig sjeldent glade sammen lengre og er redd for at de skal skilles. De blir irritert på hverandre nesten hver dag og har krangler nesten hver uke. Pappa drikker nesten hver dag. Ikke så mye sånn at han blir full men kanskje 1 - 2 øl ca. Jeg føler at han blir mer sinna da. Jeg fant også nylig ut at mamma «fest røyker» i sjul. (Ingen visste om det) Jeg synes det er vanskelig at de krangler fordi jeg har ingen å snakke med. Jeg har snakket med mamma og prøvd å fortelle henne at jeg er redd for at de skal skilles. Hun bare sier til meg at jeg ikke skal tenke på det og at de ikke skal det. Kranglene ender ofte med at pappa bare legger seg. De skriker til hverandre og pappa banner noen ganer. Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre men jeg vil ikke snakke med noen i familien. Jeg vil heller ikke dra til helsesøster fordi jeg vil ikke at vennene mine skal se meg. Plis svar

SVAR

Besvart 02.03.2020 14:50:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle