Hopp til hovedinnholdet

Suesidal og selvskading. Pappa sårer meg. Får ikke ha noe sosialt liv.Hjelp

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som sliter med suicidale tanker og selvskading. For å gjøre en lang historie kort. Pappa har slått meg, søsteren min og mamma. Og barnevernet tok kontakt og pappa slår ikke lengre. Men han sårer meg psykisk... han kaller meg for masse stygt som kan være: Hore, Hund, Esel osv... Han lar meg også ikke gå ut med venner eller gå på besøk, jeg får ikke ha sim-kort før jeg er 16 eller sosiale medier. Og han klikker hvis jeg bare kommer 5 minutter for sent fra skolen. Jeg har fortalt alt dette til psykolog og psykologen fortalte det til barnevernet, jeg fortalte dette til mamma og hun ble oppgitt. Og jeg har slitet utrolig mye disse siste dagene og hvert stressa og lei meg hele tiden og klarer ikke fokusere på skolearbeid. Tidligere i dag kuttet jeg nesten hele armen min. Jeg fortalte det til mamma og hun ble sur siden jeg har gjort det før og lovte jeg skulle stoppe. Hjelp! Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre...

SVAR

Besvart 05.03.2020 13:02:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle